OPGESPOORDE DIEVEN van DUTCH GIANT zijn ONDERDEEL van CRIMINEEL NETWERK | BOOS S05E012

8 317 Weergaven 841K
Muziek

Kijk Pak de Macht over de schuldenindustrie hier terug: bit.ly/pakdemacht-schulden
Olivier ‘The Dutch Giant’ is nog steeds boos. In de eerste aflevering zag je dat oplichters actief waren op zijn website door fraude te plegen met het bestellen en ophalen de pakketten, hoe Olivier vervolgens de oplichters op heterdaad betrapte, in een achtervolging belandde, ze kwijtraakte, en hoe we alsnog de chauffeur Mohammed confronteerde.
Maar volgens Mohammed was er heel iemand anders het brein achter de oplichting. Namelijk de zogenoemde Fano, die we de pakketjes zagen ophalen. We vroegen jullie om te helpen bij het vinden van hem. Dat ging goed. Binnen 4 uur wisten we alles over hem. Bedankt daarvoor. Dus tijd om hem op te zoeken en zijn kant van het verhaal te horen.
Ben jij ook boos? Mail naar boos@bnnvara.nl
In BOOS trekt Tim alles uit de kast voor jou. Omdat jij boos bent. En hij het voor je gaat fixen. En waar je boos over mag zijn? Alles. Bijvoorbeeld dat je niet betaald bent door je werkgever, je bent opgelicht door een webshop of je huurbaas je laat wonen in een huis vol schimmel. Ook als je het niet eens bent met iets wat opgelost kan worden via de politiek, laat het ons weten! Wij trekken de juiste politicus voor je aan de mouw.
Tijdelijk elke vrijdag om 16.00 uur op dit kanaal.
De donderdag ervoor zie je Pak de Macht om 21.00 uur op NPO3.
Volg ons ook op Instagram:
boosbnnvara
debroervanroos
marijederoode

Reacties